Welcome, visitor! [ Register | Login

About Simpanan Emas

  • Member Since: February 5, 2019

Description

IMG_20190111_150919

RM100.00

Simpanan alternatif

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya Nisamuddin Omar, ejen sah Public Gold dari Kuantan serta aktif dlm memberi kefahaman dan berkongsi ilmu ttg emas serta info […]

49 total views, 1 today

IMG_20190607_162049

RM100.00

Simpanan Emas dan Perak fizikal bersama #PublicGold

“Nisam, anak saya ada bajet RM300 dari duit raya. RM100 saya guna untuk beli mainan idaman. RM200 lagi untuk simpanan dia. Cadangnya nak buka akaun […]

68 total views, 0 today

IMG-20171111-WA0005

RM100.00

Emas Fizikal sbg simpanan

Beli atau simpan emas? Ramai yg keliru dengan konsep beli atau simpan emas, saya kongsikan sedikit penerangan berkaitan beli dan simpan emas secara ringkas. Bila […]

124 total views, 0 today

IMG-20171111-WA0005

RM100.00

Mencari 30 org sahabat yg BOROS & BOCOR SIMPANAN ( simpan hari gaji, ke...

Syarikat Jual Beli Emas dan Perak Fizikal yg berlandaskan Patuh Shariah – 1) http://amanieadvisors.com/new/dr-mohd-daud-bakar/ 2) http://www.amanieadvisors.com Mulakan simpanan emas fizikal bersama Public Gold yg telah […]

229 total views, 0 today

ARTIKEL PILIHAN

  • 10 TIP PRO ELAK MASALAH RENOVATE RUMAH U...

    by on April 25, 2019 - 0 Comments

    Buat korang yang tengah plan nak renovate rumah tu, hadamkan dulu perkongsian Tuan Salkukhairi Abd Sukor yang mantap ni. Itu pun, kalau korang serius nak selamat dan nak elak daripada saja-saja ’bakar’ duit. Takde siapa yang rela tengok duit ‘hangus’ macam tu je Bagi memilih kontraktor untuk renovasi rumah, penting untuk kita tau beberapa perkara. […]

  • TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW

    by on December 4, 2018 - 0 Comments

    TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW Dengan keadaan ekonomi negara kita sekarang,kos kehidupan /sara hidup kita di malaysia ini agak tinggi,dengan harga barang & makanan semakin mahal begitu juga servis perkhidmatan juga tinggi..Jadi dengan itu kita memerlukan pekerjaan yang mempunyai pendapatan yang agak tinggi juga untuk keperluan kehidupan kita,tetapi pada masa yang sama pihak majikan juga […]

  • 35 AMAZING COOKING TRICKS

    by on November 28, 2017 - 0 Comments

  • Tips Temuduga Kerja

    by on November 9, 2017 - 0 Comments

    Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my

  • 30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawa...

    by on October 26, 2017 - 0 Comments

    1. Polis Malaysia dan polis Indonesia, mana yang lebih tua? Berikan jawapan dengan sebab sekali… Jawapan : Polis Malaysia yang lebih tua kerana polis Malaysia dipanggil Tok manakala polis Indonesia pula dipanggil bapak. 2. Sebab apa siput babi jalan lambat? Jawapan : Sebab semasa berjalan, asyik berfikir sama ada dia siput ataupun babi. 3. Sukan […]