Welcome, visitor! [ Register | Login

About QASHRINA

  • Member Since: July 2, 2019

Description

rich wealth resourse

 

FINANCIAL CONSULTANT

Berminat dalam SALES AND MARKETING sebagai Penasihat Kewangan di PRINCIPAL ASSET MANBAGEMENT BHD dibawah agency RICH WEALTH Resources ( RWR ) FULL TIME // PART […]

53 total views, 0 today

rich wealth resourse

RM500.00

SEWA RUANG PEJABAT

Subject: Ruang Pejabat di Rampai Business Park Other Facilities: Air-Cond | Near KTM/LRT | Internet Monthly rent: 500 RM Age of Property: 10 Year(s) Property […]

87 total views, 1 today

ARTIKEL PILIHAN

  • 10 TIP PRO ELAK MASALAH RENOVATE RUMAH U...

    by on April 25, 2019 - 0 Comments

    Buat korang yang tengah plan nak renovate rumah tu, hadamkan dulu perkongsian Tuan Salkukhairi Abd Sukor yang mantap ni. Itu pun, kalau korang serius nak selamat dan nak elak daripada saja-saja ’bakar’ duit. Takde siapa yang rela tengok duit ‘hangus’ macam tu je Bagi memilih kontraktor untuk renovasi rumah, penting untuk kita tau beberapa perkara. […]

  • TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW

    by on December 4, 2018 - 0 Comments

    TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW Dengan keadaan ekonomi negara kita sekarang,kos kehidupan /sara hidup kita di malaysia ini agak tinggi,dengan harga barang & makanan semakin mahal begitu juga servis perkhidmatan juga tinggi..Jadi dengan itu kita memerlukan pekerjaan yang mempunyai pendapatan yang agak tinggi juga untuk keperluan kehidupan kita,tetapi pada masa yang sama pihak majikan juga […]

  • 35 AMAZING COOKING TRICKS

    by on November 28, 2017 - 0 Comments

  • Tips Temuduga Kerja

    by on November 9, 2017 - 0 Comments

    Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my

  • 30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawa...

    by on October 26, 2017 - 0 Comments

    1. Polis Malaysia dan polis Indonesia, mana yang lebih tua? Berikan jawapan dengan sebab sekali… Jawapan : Polis Malaysia yang lebih tua kerana polis Malaysia dipanggil Tok manakala polis Indonesia pula dipanggil bapak. 2. Sebab apa siput babi jalan lambat? Jawapan : Sebab semasa berjalan, asyik berfikir sama ada dia siput ataupun babi. 3. Sukan […]