Welcome, visitor! [ Register | Login

About evercare

  • Member Since: June 20, 2019

Description

Copy of Copy of stroke recovery (6)

 

Program Menangani Kesakitan Semasa dan Selepas Mengandung

Ibu mengandung kerap rasa sakit belakang. Di Evercare Physiotherapy, ahli fisioterapi kami adalah terlatih dan berpengalaman untuk membantu para ibu mengandung yang sering merasa sakit […]

17 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-06-20 at 16.38.51

RM70.00

RAWATAN DAN PEMULIHAN UNTUK KECEDERAAN SUKAN

Evercare Physiotherapy menawarkan perkhidmatan fisioterapi untuk membantu individu aktif bersukan yang mengalami KECEDERAAN SUKAN untuk pulih dengan segera supaya dapat menjalani kehidupan harian dengan bebas […]

20 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-06-25 at 10.18.11

 

RAWATAN DAN PEMULIHAN UNTUK SAKIT BELAKANG / BAHU/ LUTUT / LEHER

JANGAN BIARKAN KESAKITAN MEMBELENGGU KEHIDUPAN SEHARIAN ANDA. Evercare Physiotherapy menawarkan perkhidmatan fisioterapi profesional kepada pesakit- pesakit yang memerlukan rawatan seperti : -SAKIT BAHU -SAKIT BELAKANG […]

21 total views, 1 today

WhatsApp Image 2019-06-14 at 14.49.03

 

Rawatan dan Pemulihan Pesakit Stroke

Untuk orang yang mengalami stroke, 6 bulan pertama adalah golden period di mana otak sangat aktif untuk membina laluan baru untuk mengambil alih fungsi saraf […]

5 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-07-05 at 12.32.49

RM70.00

Rawatan Vertigo

Pening 🔵 Rasa berpusing 🔵 Loya 🔴 muntah 🔴 Ketidakseimbangan ⚫️ Penglihatan kabur ⚫️ Sukar berjalan Anda mungkin mengalami Vertigo. Apa itu vertigo? Vertigo adalah sebuah keadaan di mana pesakit merasa […]

8 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-07-14 at 08.57.38

RM30.00

Rawatan Sedut Kahak

Runsing anak batuk berkahak? Bunyi nafas anak macam ketat di dada? Walaupun anak makan ubat seperti yang disarankan doktor tapi batuk berkahak masih lagi belum […]

10 total views, 0 today

stroke recovery

RM30.00

Promosi pembukaan fisoterapi

RAWATAN DAN PEMULIHAN UNTUK STROKE / SAKIT BELAKANG / BAHU/ LUTUT / KECEDERAAN SUKAN Evercare Physiotherapy menawarkan perkhidmatan fisioterapi profesional kepada pesakit- pesakit yang memerlukan […]

97 total views, 1 today

ARTIKEL PILIHAN

  • 10 TIP PRO ELAK MASALAH RENOVATE RUMAH U...

    by on April 25, 2019 - 0 Comments

    Buat korang yang tengah plan nak renovate rumah tu, hadamkan dulu perkongsian Tuan Salkukhairi Abd Sukor yang mantap ni. Itu pun, kalau korang serius nak selamat dan nak elak daripada saja-saja ’bakar’ duit. Takde siapa yang rela tengok duit ‘hangus’ macam tu je Bagi memilih kontraktor untuk renovasi rumah, penting untuk kita tau beberapa perkara. […]

  • TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW

    by on December 4, 2018 - 0 Comments

    TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW Dengan keadaan ekonomi negara kita sekarang,kos kehidupan /sara hidup kita di malaysia ini agak tinggi,dengan harga barang & makanan semakin mahal begitu juga servis perkhidmatan juga tinggi..Jadi dengan itu kita memerlukan pekerjaan yang mempunyai pendapatan yang agak tinggi juga untuk keperluan kehidupan kita,tetapi pada masa yang sama pihak majikan juga […]

  • 35 AMAZING COOKING TRICKS

    by on November 28, 2017 - 0 Comments

  • Tips Temuduga Kerja

    by on November 9, 2017 - 0 Comments

    Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my

  • 30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawa...

    by on October 26, 2017 - 0 Comments

    1. Polis Malaysia dan polis Indonesia, mana yang lebih tua? Berikan jawapan dengan sebab sekali… Jawapan : Polis Malaysia yang lebih tua kerana polis Malaysia dipanggil Tok manakala polis Indonesia pula dipanggil bapak. 2. Sebab apa siput babi jalan lambat? Jawapan : Sebab semasa berjalan, asyik berfikir sama ada dia siput ataupun babi. 3. Sukan […]