Welcome, visitor! [ Register | Login

About evercare

  • Member Since: June 20, 2019

Description

WhatsApp Image 2019-08-30 at 14.57.58

RM130.00

Urutan Badan Selepas Bersalin

Ibu mengandung kerap rasa sakit belakang. Di Evercare Physiotherapy, ahli fisioterapi kami adalah terlatih dan berpengalaman untuk membantu para ibu mengandung yang sering merasa sakit […]

153 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-06-20 at 16.38.51

RM70.00

RAWATAN DAN PEMULIHAN UNTUK KECEDERAAN SUKAN

Evercare Physiotherapy menawarkan perkhidmatan fisioterapi untuk membantu individu aktif bersukan yang mengalami KECEDERAAN SUKAN untuk pulih dengan segera supaya dapat menjalani kehidupan harian dengan bebas […]

171 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-08-30 at 11.49.31

RM70.00

RAWATAN SAKIT LUTUT

JANGAN BIARKAN KESAKITAN MEMBELENGGU KEHIDUPAN SEHARIAN ANDA. Evercare Physiotherapy menawarkan perkhidmatan fisioterapi profesional kepada pesakit- pesakit yang memerlukan rawatan seperti : -SAKIT BAHU -SAKIT BELAKANG […]

244 total views, 1 today

WhatsApp Image 2019-06-14 at 14.49.03

 

Rawatan dan Pemulihan Pesakit Stroke

Untuk orang yang mengalami stroke, 6 bulan pertama adalah golden period di mana otak sangat aktif untuk membina laluan baru untuk mengambil alih fungsi saraf […]

303 total views, 0 today

WhatsApp Image 2019-07-05 at 12.32.49

RM70.00

Rawatan Vertigo

Pening 🔵 Rasa berpusing 🔵 Loya 🔴 muntah 🔴 Ketidakseimbangan ⚫️ Penglihatan kabur ⚫️ Sukar berjalan Anda mungkin mengalami Vertigo. Apa itu vertigo? Vertigo adalah sebuah keadaan di mana pesakit merasa […]

250 total views, 1 today

batuk

RM40.00

Rawatan Sedut Kahak

Runsing anak batuk berkahak? Bunyi nafas anak macam ketat di dada? Walaupun anak makan ubat seperti yang disarankan doktor tapi batuk berkahak masih lagi belum […]

1050 total views, 1 today

stroke recovery

RM30.00

Promosi pembukaan fisoterapi

RAWATAN DAN PEMULIHAN UNTUK STROKE / SAKIT BELAKANG / BAHU/ LUTUT / KECEDERAAN SUKAN Evercare Physiotherapy menawarkan perkhidmatan fisioterapi profesional kepada pesakit- pesakit yang memerlukan […]

308 total views, 0 today

ARTIKEL PILIHAN

  • Cara Buat Duit Online 5 Peluang Ini Untu...

    by on August 22, 2019 - 0 Comments

    TAHUN 2019 NI ADALAH TAHUN YANG AMAT MENCABAR BAGI KITA RAKYAT MALAYSIA SEMUA Dengan keadaan ekonomi yang tidak berapa baik, kos hidup & isi rumah pun semakin meningkat, Ramai yang kehilangan pekerjaan disebabkan banyak syarikat yang terjejas perniagaan. Dengan itu, nak tak nak kita kena mengambil inisiatif untuk mencari peluang baru untuk pendapatan sampingan kita, […]

  • 10 TIP PRO ELAK MASALAH RENOVATE RUMAH U...

    by on April 25, 2019 - 0 Comments

    Buat korang yang tengah plan nak renovate rumah tu, hadamkan dulu perkongsian Tuan Salkukhairi Abd Sukor yang mantap ni. Itu pun, kalau korang serius nak selamat dan nak elak daripada saja-saja ’bakar’ duit. Takde siapa yang rela tengok duit ‘hangus’ macam tu je Bagi memilih kontraktor untuk renovasi rumah, penting untuk kita tau beberapa perkara. […]

  • TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW

    by on December 4, 2018 - 0 Comments

    TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW Dengan keadaan ekonomi negara kita sekarang,kos kehidupan /sara hidup kita di malaysia ini agak tinggi,dengan harga barang & makanan semakin mahal begitu juga servis perkhidmatan juga tinggi..Jadi dengan itu kita memerlukan pekerjaan yang mempunyai pendapatan yang agak tinggi juga untuk keperluan kehidupan kita,tetapi pada masa yang sama pihak majikan juga […]

  • 35 AMAZING COOKING TRICKS

    by on November 28, 2017 - 0 Comments

  • Tips Temuduga Kerja

    by on November 9, 2017 - 0 Comments

    Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my