Welcome, visitor! [ Register | Login

About asmiratulzizmi

  • Member Since: September 26, 2019

Description

getah-BCMP-1

 

Mengurus dan mengutip hasil ladang getah

*Kontraktor diperlukan* Projek: *Menguruskan dan Mengutip Hasil Ladang Getah.* Lokasi: *Luasong, Tawau Sabah* Keluasan: *5000 ekar ( getah)* Umur pokok: *11 tahun ( belum pernah […]

558 total views, 3 today

ARTIKEL PILIHAN

  • Cara Buat Duit Online 5 Peluang Ini Untu...

    by on August 22, 2019 - 0 Comments

    TAHUN 2019 NI ADALAH TAHUN YANG AMAT MENCABAR BAGI KITA RAKYAT MALAYSIA SEMUA Dengan keadaan ekonomi yang tidak berapa baik, kos hidup & isi rumah pun semakin meningkat, Ramai yang kehilangan pekerjaan disebabkan banyak syarikat yang terjejas perniagaan. Dengan itu, nak tak nak kita kena mengambil inisiatif untuk mencari peluang baru untuk pendapatan sampingan kita, […]

  • 10 TIP PRO ELAK MASALAH RENOVATE RUMAH U...

    by on April 25, 2019 - 0 Comments

    Buat korang yang tengah plan nak renovate rumah tu, hadamkan dulu perkongsian Tuan Salkukhairi Abd Sukor yang mantap ni. Itu pun, kalau korang serius nak selamat dan nak elak daripada saja-saja ’bakar’ duit. Takde siapa yang rela tengok duit ‘hangus’ macam tu je Bagi memilih kontraktor untuk renovasi rumah, penting untuk kita tau beberapa perkara. […]

  • TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW

    by on December 4, 2018 - 0 Comments

    TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW Dengan keadaan ekonomi negara kita sekarang,kos kehidupan /sara hidup kita di malaysia ini agak tinggi,dengan harga barang & makanan semakin mahal begitu juga servis perkhidmatan juga tinggi..Jadi dengan itu kita memerlukan pekerjaan yang mempunyai pendapatan yang agak tinggi juga untuk keperluan kehidupan kita,tetapi pada masa yang sama pihak majikan juga […]

  • 35 AMAZING COOKING TRICKS

    by on November 28, 2017 - 0 Comments

  • Tips Temuduga Kerja

    by on November 9, 2017 - 0 Comments

    Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my