Welcome, visitor! [ Register | Login

RM100.00

TUISYEN PERSONAL BERKUMPULAN

 • Street: Merlimau
 • City: Jasin
 • State: Melaka
 • Country: Malaysia
 • Zip/Postal Code: 77300
 • Listed: February 20, 2018 2:49 pm
 • Expires: 62 days, 8 hours
IMG_20171228_200110_464

Description

Mengapa Minda Ikhsan Tutor (MIT) pilihan utama ibu bapa dan pelajar
+Minda Ikhsan Tutor adalah syarikat home tuisyen berdaftar menawarkan tenaga pengajar terdiri dari cikgu sekolah, pensyarah, jurutera, doktor, tutor sepenuh masa dan sambilan. Mereka juga berpengalaman luas dalam bidang pendidikan dan berkelayakan sarjana dan doftor falsafah menyebabkan ramai ibu-bapa memilih perkhidmatan kami.
+Kami menawarkan khidmat home tuisyen peseorangan dan kumpulan kecil sari UPSR, PT3, SPM dan STPM dengan kos yang lebih murah berbanding tutor perseorangan yang lebih mahal, jangka waktu kelas tidak kekal lama dan semertara kerana mendapat tawaran kerja tetap, tutor tidak pengalaman dan membuat secara sambilan.
+ Tutor kami membimbing para pelajar dengan menggunakan modul dan material MIT berdasarkan kajian (research based) dan soal selidik latar belakang pelajar dan potensi pelajar yang mempunyai pelbagai kaedah penerimaan pembelajaran dan pengajaran (learning style) sejak 2007 lagi.
+ Kami menumpukan ransangan dan perkembangan minda pelajar (Minda) dan kesedaran emosi, belajar kendiri dan motivasi pelajar dan tutor (Ikhsan) iaitu ikhlas, ikhtiar dan ihsan.
+ Kami menawarkan khidmat home tuisyen dengan kos yang yang lebih murah dengan package semua subjek teras dan bukan teras (UPSR, PT3, SPM, STPM) selamat, kondusif, waktu kelas yang fleksibel dan kelas boleh dibuat di mana-mana sahaja.
+Tutor MIT mempraktikan bimbingan interaktif selaras dengan pengajaran dan pembelajaran abad ke 21 seperti pengajaran dan pembelajaran kemahiran berfikiran aras tinggi(KBAT), STEM, digital, tugasan online, nota matapelajaran digital terkini dan selari dengan Kementerian Pendidikan dan bimbingan tutor melalui “skype platform”.
+Sejak tahun 2007 kami telah menghasilkan ramai pelajar yang berjaya mengikut pontensi dan minat masing-masing dalam akademik dan kemahiran TVET. Pelajar yang lemah dan sederhana, telah meningkat menjadi pelajar cemerlang dalam peperiksaan besar seperti UPSR. PT3 dan SPM.

klik link di bawah utk keterangan lanjut dan mendaftar

https://mindaikhsantutoring.wixsite.com

140 total views, 1 today

  

Listing ID: 7015a8b81909f356

Leave a Reply

Or

ARTIKEL PILIHAN

 • 35 AMAZING COOKING TRICKS

  by on November 28, 2017 - 0 Comments

  Artikel BerkaitanKarangkraf, SifuFBads meterai kerjasamaCARA BUAT DUIT DALAM ONLINEJOM RELEASE STRESS30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawapan Logik..

 • Tips Temuduga Kerja

  by on November 9, 2017 - 0 Comments

  Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my Artikel Berkaitan10 Sikap Pekerja Yang Berjaya6 langkah komited capai matlamat kejayaan anda7 LANGKAH MEMBELI RUMAH SUBSALE/SECOND HAND15 "Check List" Ini Perlu Anda Ketahui Sebelum Membeli Rumah Apartmen Untuk Mengelakkan Kerugian

 • 30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawa...

  by on October 26, 2017 - 0 Comments

  1. Polis Malaysia dan polis Indonesia, mana yang lebih tua? Berikan jawapan dengan sebab sekali… Jawapan : Polis Malaysia yang lebih tua kerana polis Malaysia dipanggil Tok manakala polis Indonesia pula dipanggil bapak. 2. Sebab apa siput babi jalan lambat? Jawapan : Sebab semasa berjalan, asyik berfikir sama ada dia siput ataupun babi. 3. Sukan […]

 • JOM RELEASE STRESS

  by on October 26, 2017 - 0 Comments

  Kencing Manis Pada suatu hari di sebuah hospital nun di Kelantan, seorang lelaki berusia 65 Tahun sedang menunggu untuk mendapatkan rawatan. Di sebelahnya duduk seorang pemuda, juga untuk membuat pemeriksaan. Pemuda lantas bertanya : “Pok cik ni sakit gapo (apa) ?” Pak cik : “Kecing manih (manis). Lamo wdoh,” Tiba-tiba beberapa kakitangan hospital berlari-lari dalam […]

 • 15 “Check List” Ini Perlu An...

  by on September 7, 2017 - 0 Comments

  Pembelian rumah jenis apartment sudah menjadi perkara biasa bagi rakyat Malaysia dan rumah jenis apartment sangat menitikberatkan privasi. Tapi sebelum anda membeli rumah jenis apartment ini, anda perlu ketahui “check list” ini dahulu yang dikongsikan oleh Dr Azizul Azli Ahmad ini. #TabungRumah PANDUAN MUDAH BELI APARTMENT 1. Beli apartment yang tak lebih dari 500 unit […]