Welcome, visitor! [ Register | Login

 

NAK TAHU HARGA INSURANS SECARA PERCUMA?

  • State: Kelantan
  • Country: Malaysia
  • Listed: November 29, 2017 11:50 am
  • Expires: 130 days, 4 hours
Picture1

Description

Alamak roadtax dah mati,kerja berlambak lagi ni..Mana sempat nak g renew..Adoiii,macam mana ni??
.
Dahla area ni polis selalu buat roadlock,adoi pening sungguhhhh
.
Nak wat cam ner ni?????
.
Hah๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ mujur ada link ni yg sahabat tolong share kat saya. Bagus link ni sbb kita boleh kira harga insurans secara PERCUMA dan boleh siap terus, SANGAT BAGUS DAN MEMUDAHKAN KITA.
.
.
Alhamdulillah selesai masalah saya tuk bahagian insurans roadtax kereta saya.
.
Caranya hanya klik link dibawah
https://goo.gl/atgGfV
atau
https://goo.gl/7EyUq3
.
Nak dapatkan bantuan??Boleh direct pm
http://easyroadtax2u.wasap.my/
http://easyyroadtaxx.wasap.my
http://easyroadtaxx.wasap.my

No Tags

59 total views, 1 today

  

Listing ID: 3055a1d1d7f95b8b

Leave a Reply

Or

ARTIKEL PILIHAN

  • 35 AMAZING COOKING TRICKS

    by on November 28, 2017 - 0 Comments

    Artikel BerkaitanKarangkraf, SifuFBads meterai kerjasama7 LANGKAH MEMBELI RUMAH SUBSALE/SECOND HANDAMALKAN KEHIDUPAN SIHAT SEHARIAN30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawapan Logik..

  • Tips Temuduga Kerja

    by on November 9, 2017 - 0 Comments

    Dah apply kerja banyak tempat tapi satu pun tak sangkut, kenapa eh? Apa yang tak kena masa jawab interview?   Kredit : MauKerja.my Artikel BerkaitanKarangkraf, SifuFBads meterai kerjasama10 Sikap Pekerja Yang Berjaya6 langkah komited capai matlamat kejayaan anda7 LANGKAH MEMBELI RUMAH SUBSALE/SECOND HAND

  • 30 Teka-Teki Zaman Dulu-Dulu Dengan Jawa...

    by on October 26, 2017 - 0 Comments

    1. Polis Malaysia dan polis Indonesia, mana yang lebih tua? Berikan jawapan dengan sebab sekaliโ€ฆ Jawapan : Polis Malaysia yang lebih tua kerana polis Malaysia dipanggil Tok manakala polis Indonesia pula dipanggil bapak. 2. Sebab apa siput babi jalan lambat? Jawapan : Sebab semasa berjalan, asyik berfikir sama ada dia siput ataupun babi. 3. Sukan […]

  • JOM RELEASE STRESS

    by on October 26, 2017 - 0 Comments

    Kencing Manis Pada suatu hari di sebuah hospital nun di Kelantan, seorang lelaki berusia 65 Tahun sedang menunggu untuk mendapatkan rawatan. Di sebelahnya duduk seorang pemuda, juga untuk membuat pemeriksaan. Pemuda lantas bertanya : “Pok cik ni sakit gapo (apa) ?” Pak cik : “Kecing manih (manis). Lamo wdoh,” Tiba-tiba beberapa kakitangan hospital berlari-lari dalam […]

  • 15 “Check List” Ini Perlu An...

    by on September 7, 2017 - 0 Comments

    Pembelian rumah jenis apartment sudah menjadi perkara biasa bagi rakyat Malaysia dan rumah jenis apartment sangat menitikberatkan privasi. Tapi sebelum anda membeli rumah jenis apartment ini, anda perlu ketahui “check list” ini dahulu yang dikongsikan oleh Dr Azizul Azli Ahmad ini. #TabungRumah PANDUAN MUDAH BELI APARTMENT 1. Beli apartment yang tak lebih dari 500 unit […]