Welcome, visitor! [ Register | Login

Anda boleh mencari dan mengiklankan... apa sahaja yang anda perlukan!

RM123,456,789.00

BENGKEL KETUK &CAT KERETA

BLOODY RED
RANGER BLUEGIALLOW YELLOWAQUA GREEN
  • State: Selangor
  • Country: Malaysia
  • Zip/Postal Code: 43300
  • Listed: February 12, 2019 2:44 pm
  • Expires: 113 days, 14 hours

Description


NAK KAMI BANTU ‘ADJUSTKAN’ WARNA KERETA YANG SESUAI DENGAN BAJET ANDA?

Hah! Biar betul…

Yup! Kalau anda pilih kami, kami akan bantu anda sesuaikan warna pilihan dengan bajet yang anda ada.

Macam mana tu?

Kami ada pelbagai ‘ranking’ untuk segala jenis topping, material dan juga kualiti cat. Dari yang biasa2 sehingga LUAR BIASA!

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Apa yang menarik bila deal dengan kami?
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
1.Custom made WARNA – Anda boleh adjust warna nak terang sikit atau nak gelap sikit. Kalau nak warna pelik2 pun kami boleh buat.

2.Custom made TOPPING – Mana yang ada bajet lebih tu, anda boleh request untuk letak extra pearl, extra crystal atau pun brilliant effect. Harga lain2 ye bagi setiap topping.

3.Kualiti CLEARCOAT – Anda boleh pilih nak clearcoat Medium atau High Solid. Apa yang pastinya, harga berbeza bagi jenis clearcoat & kualiti ya!

4.FREE Consultation – Anda boleh tanya ranking harga yang kami sediakan mengikut bajet yang ada walaupun belum time gaji. Pastu anda nak hantar bila-bila pun boleh.

5.Penggunaan OVEN berteknologi tinggi – Kami bukan guna bilik cat ye. Kami gunakan Industrial Oven berteknologi tinggi yang lengkap dengan Heater & juga Filter. Jadi hasil kerja akan lebih halus & shining.

6. Kawasan penyimpanan yang SELAMAT – Kami tidak parking kereta anda di luar kawasan kedai. Kami akan simpan kereta anda di dalam kawasan berpagar & berkunci.

Ok cantik. Jadi macam mana nak deal harga ni?

Ala senang je. Anda Call/WhatsApp je nombor kat bawah ni. Nanti kami akan bagi FREE Consultation kepada anda!

www.wasap.my/60104007150/FREEConsultation
www.wasap.my/60104007150/FREEConsultation
www.wasap.my/60104007150/FREEConsultation

Kalau warna yang saya minat tu tak de dalam senarai ni macam mana ye?

JANGAN RISAU. Kami mempunyai lebih 350++ kod warna yang boleh anda pilih.

FUHH!! Menarik kan? Jangan tunggu lagi. Cepat-cepat roger kami.

Sila layari laman Facebook atau Instagram kami (mnzautoworldsdnbhd) untuk dapatkan pelbagai info, aktiviti serta anda berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik!

#teammnz #mnzautoworld #yourtrustedautomotivepartner #carmix #aoto #glasurit #aikka #nippon #alesco


No Tags

159 total views, 1 today

  

Listing ID: 9035c6109c163f7b

Leave a Reply

Or

ARTIKEL PILIHAN

TIPS PERMOHONAN GAJI SEMASA INTERVIEW

0 Comments

35 AMAZING COOKING TRICKS

0 Comments

Tips Temuduga Kerja

0 Comments

JOM RELEASE STRESS

0 Comments

Facebook Friends